analyse
top of page

Publicatie Specials

Roman

 

Met Een Bedrieglijk Slot (314blz.) is er dan eindelijk weer een verhaal dat de Kampenaren in hun eeuwenoude Hanzestad in hun greep houdt. Is het de liefde voor muziek of de liefde voor het meisje wat hem overeind houdt? Na het verlies van een van zijn ouders, kan Maarten zijn schuldbesef maar moeilijk van zich afschudden. De zoektocht naar zichzelf is vanaf het begin een worsteling. Zal het zelfverzekerde rijke meisje en zijn rivale op de trompet, Elsevier, hem kunnen helpen en zal zijn liefde voor haar wederzijds zijn? Maarten blijft tot het eind positief sarcastisch vechten voor wat hij waard is, maar niets is wat het lijkt in deze roman.

Met Een Bedrieglijk Slot heeft Van Dijk op een prachtige wijze zijn liefde voor muziek, geloof en de Hanzestad Kampen op papier weten te zetten. ´Naast mijn werk als docerend en uitvoerend musicus heb ik altijd al creatieve bezigheden gehad, vooral tekenen en schilderen. Het hutselen met woorden is iets waar ik altijd al plezier in heb gehad. Aan dit eerste boek heb ik dan ook menig uur met plezier gewerkt. In de herfstvakantie van 2011 heb ik de laatste zin op papier gezet. Het is een uniek werk in zijn soort. Het zal u dan ook niet verrassen dat na het lezen van dit boek, de Hanzestad Kampen en zijn inwoners nooit meer hetzelfde zullen zijn. (te bestellen via boekscout.nl € 19,95)

Muzikaal Kookboek

 

Ooit wel eens het favoriete recept van een bekend Nederlands musicus klaargemaakt? Een drietal opmerkelijke punten rondom dit zeer bijzondere kookboek, ook een drietal redenen om dit kookboek zeker te kopen:

 

1. het ‘Muzikaal Kookboek’ is samengesteld uit de lekkerste recepten van 24 bekende Nederlandse musici. Ernst Daniël Smid, Marco Bakker, Sharon Kips, Kees Alers, Gerlinda van den Berg, Arjan Breukhoven, Martin de Deugd, Maurice van Dijk, Pieter Heykoop, Wim Magré, Martin Mans, Noortje van Middelkoop, Liselotte Rokyta, Wendy Roobol, Marco den Toom, Evert van de Veen, André van Vliet, Martin Zonnenberg en Jan Quintus Zwart  en vele anderen werkten belange-loos mee.

 

2. met dit ‘Muzikaal Kookboek’ steunt u een zeer bijzondere stichting, namelijk de stichting ‘International Justice Mission’ (IJM).

 

3. de omslag van dit boek is op speciaal verzoek ontworpen en ge-schilderd door de kunstenaar Marius van Dokkum.

 

Ook is het mogelijk dit zeer unieke kookboek weg te geven, denk aan een kerstgeschenk voor al uw relaties. Een voordeel is dat u hiermee het goede doel steunt en ... eten is een sociale bezigheid. Je maakt tijd voor elkaar en het draagt bij aan lichamelijke, mentale en sociale gezondheid. Een origineel cadeau!!! Prijs: € 19,95

bottom of page